پنجشنبه , ۱۴ مهر ۱۴۰۱
Breaking News

دانلود مستندات ایزو ۲۲۰۰۰

تومان390,000

دانلود مستندات ایزو 22000:2018                                                                                                                                                                                        خط مشی ایمنی غذایی
نظامنامه ایمنی غذایی
شناسنامه فرآیند ها(13)                                                                                                                                                                                                          شرح وظایف و مسئولیت ها(13)                                                                                                                                                                                                روش های اجرایی(22)
دستورالعمل های کاری(11)
فرم های اجرایی (80)
تهیه کننده: داریوش علیمرادی
فرمت: به صورت فایل Word ارائه شده که با پسوند Zip فشرده شده
حجم: فایل Zip به حجم 4.72مگابایت
حجم فایل بدون زیپ 17.6 مگابایت                                                                                                                                                                                         سال انتشار: 1398 ویرایش صفر

توضیحات

"<yoastmark

شرکت کیفیت پژوهان آریا امکان دانلود مستندات ایزو ۲۲۰۰۰ را برای کارشناسان صنایع غذایی، مشاوران ایزو ۲۲۰۰۰ و دانشجویان این رشته فراهم نموده است که تنها با چند کلیک کلیه مستندات ISO 22000: 2018 در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.

محتویات پکیج ایزو ۲۲۰۰۰

با دانلود این پکیج شما کلیه مستندات ضروری برای مشاوره سیستم مدیریت ایمنی غذایی FSMS و همچنین دریافت گواهینامه معتبر مربوطه را در اختیار خواهید داشت و شامل خط مشی ایمنی غذایی، نظامنامه ایمنی غذایی، کلیه روش های اجرایی و دستورالعمل ها و همچنین برنماه های پیش نیازی، فرمت طرح HACCP و…..می باشد که شرح آن در ذیل آمده است.

لیست مستندات ایزو ۲۲۰۰۰

خط مشی ایمنی غذایی
نظامنامه ایمنی غذایی
روش اجرایی فروش و بازنگری قرارداد
روش اجرایی کنترل ایمنی غذایی
روش اجرایی مدیریت منابع
روش اجرایی خرید
روش اجرایی نگهداری وتعمیرات
روش اجرایی برنامه ریزی و تولید
روش اجرایی طرح ریزی سیستم و اهداف
روش اجرایی آموزش
روش اجرایی اقدام اصلاحی
روش اجرایی بازنگری مدیریت
روش اجرایی ممیزی داخلی
روش اجرایی کنترل محصول نامنطبق
روش اجرایی کنترل مستندات و سوابق
روش اجرایی تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی
روش اجرایی پایش فرآیند های تولید
روش اجرایی مدیریت ریسک ها و فرصت ها
روش اجرایی مدیریت تغییر
روش اجرایی مدیریت دانش
روش اجرایی مدیریت ارتباطات
روش اجرایی استرداد محصولات غیر ایمن و ناسالم
روش اجرایی آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری
روش اجرایی پایش عملیات ها، برنامه های پیشنیازی و طرح های
دستورالعمل ارزیابی تامین کنندگان
دستورالعمل طرح HACCP
دستورالعمل تصدیق
دستورالعمل رسیدگی به شکایت مشتریان
دستورالعمل سنجش رضایت مشتریان
دستور العمل انبارش، حمل و نقل و تحویل
دستور العمل شناسایی و ردیابی
برنامه های پیش نیازی(PRPs)
برنامه شستشو و نظافت فضاها، تجهیزات و لوازم کارخانه(PRPs)
برنامه شستشو و ضدعفونی(PRPs)
دستورالعمل کالیبراسیون

"<yoastmark

مستندات ایزو ۲۲۰۰۰ مناسب چه کسانی است

دانلود این پکیج مناسب کلیه شرکت های تولیدی و خدماتی فعال در زنجیره مواد غذایی و همچنین مشاوران ایزو در حوزه استقرار سیستم مدیریت ایمنی غذایی (FSMS)، کارشناسان رشته ایمنی غذایی، دانشجویان رشته های مرتبط با ایمنی غذایی، نماینده مدیریت شرکت های فعال در این صنعت و ….

 

ایمنی غذایی چیست

به عاری بودن مواد غذایی از آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی که باعث بیماری مصرف کنندگان می گردد ایمن غذایی گفته می شود وشامل اقداماتی همچون شناسایی و ارزیابی مخاطرات ایمنی غذایی، ارائه راهکار های کنترلی و اقدامات اصلاحی برای بازگردان مواد غذایی به محدوده قابل قبول از طریق اصلاح و بهینه سازی فرآیند ها در زنجیره غذایی است.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود مستندات ایزو ۲۲۰۰۰”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

شاید شما این را نیز دوست داشته باشید…

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp
X