توضیحات
شرکت کیفیت پژوهان آریا امکان دانلود مستندات ایزو ۲۲۰۰۰ را برای کارشناسان صنایع غذایی، مشاوران ایزو ۲۲۰۰۰ و دانشجویان این رشته فراهم نموده است که تنها با چند کلیک کلیه مستندات ISO 22000: 2018 در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
محتویات پکیج ایزو ۲۲۰۰۰
با دانلود این پکیج شما کلیه مستندات ضروری برای مشاوره سیستم مدیریت ایمنی غذایی FSMS و همچنین دریافت گواهینامه معتبر مربوطه را در اختیار خواهید داشت و شامل خط مشی ایمنی غذایی، نظامنامه ایمنی غذایی، کلیه روش های اجرایی و دستورالعمل ها و همچنین برنماه های پیش نیازی، فرمت طرح HACCP و…..می باشد که شرح آن در ذیل آمده است.
لیست مستندات ایزو ۲۲۰۰۰
خط مشی ایمنی غذایی |
نظامنامه ایمنی غذایی |
روش اجرایی فروش و بازنگری قرارداد |
روش اجرایی کنترل ایمنی غذایی |
روش اجرایی مدیریت منابع |
روش اجرایی خرید |
روش اجرایی نگهداری وتعمیرات |
روش اجرایی برنامه ریزی و تولید |
روش اجرایی طرح ریزی سیستم و اهداف |
روش اجرایی آموزش |
روش اجرایی اقدام اصلاحی |
روش اجرایی بازنگری مدیریت |
روش اجرایی ممیزی داخلی |
روش اجرایی کنترل محصول نامنطبق |
روش اجرایی کنترل مستندات و سوابق |
روش اجرایی تجزیه و تحلیل نقاط کنترل بحرانی |
روش اجرایی پایش فرآیند های تولید |
روش اجرایی مدیریت ریسک ها و فرصت ها |
روش اجرایی مدیریت تغییر |
روش اجرایی مدیریت دانش |
روش اجرایی مدیریت ارتباطات |
روش اجرایی استرداد محصولات غیر ایمن و ناسالم |
روش اجرایی آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری |
روش اجرایی پایش عملیات ها، برنامه های پیشنیازی و طرح های |
دستورالعمل ارزیابی تامین کنندگان |
دستورالعمل طرح HACCP |
دستورالعمل تصدیق |
دستورالعمل رسیدگی به شکایت مشتریان |
دستورالعمل سنجش رضایت مشتریان |
دستور العمل انبارش، حمل و نقل و تحویل |
دستور العمل شناسایی و ردیابی |
برنامه های پیش نیازی(PRPs) |
برنامه شستشو و نظافت فضاها، تجهیزات و لوازم کارخانه(PRPs) |
برنامه شستشو و ضدعفونی(PRPs) |
دستورالعمل کالیبراسیون |
مستندات ایزو ۲۲۰۰۰ مناسب چه کسانی است
دانلود این پکیج مناسب کلیه شرکت های تولیدی و خدماتی فعال در زنجیره مواد غذایی و همچنین مشاوران ایزو در حوزه استقرار سیستم مدیریت ایمنی غذایی (FSMS)، کارشناسان رشته ایمنی غذایی، دانشجویان رشته های مرتبط با ایمنی غذایی، نماینده مدیریت شرکت های فعال در این صنعت و ….
ایمنی غذایی چیست
به عاری بودن مواد غذایی از آلودگی های فیزیکی، میکروبی و شیمیایی که باعث بیماری مصرف کنندگان می گردد ایمن غذایی گفته می شود وشامل اقداماتی همچون شناسایی و ارزیابی مخاطرات ایمنی غذایی، ارائه راهکار های کنترلی و اقدامات اصلاحی برای بازگردان مواد غذایی به محدوده قابل قبول از طریق اصلاح و بهینه سازی فرآیند ها در زنجیره غذایی است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.