توضیحات
پاورپوینت تشریح الزامات ISO 22000 2018 شامل تمام بند های استاندارد است که توسط کارشناسان این شرکت تهیه و تدوین شده است و پس از واریز وجه لینک دانلود در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
این جزوه دارای 126 اسلاید بوده و 2.5 مگابایت حجم دارد که قابل ویرایش است و کاربرد اصلی آن جهت ارائه در دوره های آموزشی می باشد.
سیستم مدیریت ایمنی غذایی ISO 22000
سیستم مدیریت ایمنی غذایی در ویرایش 2018 از نظر ساختاری با سایر استاندارد های مدیریتی همانند ایزو 9001، ایزو 14001 و ایزو 45001 یکپارچه شده و قابلیت ادغام با این دست استاندارد ها را دارد.
این سیستم دارای دو بخش اصلی می باشد که بخش اول و زیر بنایی آن الزامات مدیریتی می باشد که همانند سایر سیستم های مدیریت الزاماتی را در حوزه فرآیند ها مدیریت و پشتیبانی برای سازمان ها اعلام می نماید همانند الزامات مربوط به بند رهبری، الزامات مدیریت منابع، الزامات پایش و تحلیل و…
این استاندارد همچنین در بخش دوم یعنی بخش فنی، الزاماتی را برای سازمان های فعال در زنجیره تامین مواد غذایی تعیین می نماید که به صورت کلی شامل تهیه طرح ها و برنامه های پیش نیازی، شناسایی و کنترل مخاطرات مواد غذایی و تعیین نقاط کنترل بحرانی (CCP) و سپس تهیه طرح های هدفمند در قالب HACCP و با رویکرد مدیریت ریسک ها و فرصت ها
جعفر رضوانی –
دست شما درد نکنه
عالی