توضیحات

پاورپوینت تشریح الزامات ISO 22000 2018 شامل تمام بند های استاندارد است که توسط کارشناسان این شرکت تهیه و تدوین شده است و پس از واریز وجه لینک دانلود در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.
این جزوه دارای ۱۲۶ اسلاید بوده و ۲.۵ مگابایت حجم دارد که قابل ویرایش است و کاربرد اصلی آن جهت ارائه در دوره های آموزشی می باشد.
سیستم مدیریت ایمنی غذایی ISO 22000
سیستم مدیریت ایمنی غذایی در ویرایش ۲۰۱۸ از نظر ساختاری با سایر استاندارد های مدیریتی همانند ایزو ۹۰۰۱، ایزو ۱۴۰۰۱ و ایزو ۴۵۰۰۱ یکپارچه شده و قابلیت ادغام با این دست استاندارد ها را دارد.
این سیستم دارای دو بخش اصلی می باشد که بخش اول و زیر بنایی آن الزامات مدیریتی می باشد که همانند سایر سیستم های مدیریت الزاماتی را در حوزه فرآیند ها مدیریت و پشتیبانی برای سازمان ها اعلام می نماید همانند الزامات مربوط به بند رهبری، الزامات مدیریت منابع، الزامات پایش و تحلیل و…
این استاندارد همچنین در بخش دوم یعنی بخش فنی، الزاماتی را برای سازمان های فعال در زنجیره تامین مواد غذایی تعیین می نماید که به صورت کلی شامل تهیه طرح ها و برنامه های پیش نیازی، شناسایی و کنترل مخاطرات مواد غذایی و تعیین نقاط کنترل بحرانی (CCP) و سپس تهیه طرح های هدفمند در قالب HACCP و با رویکرد مدیریت ریسک ها و فرصت ها
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.